Jump to content

Photo

Čarli Braun neće rimejk

• Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 synhro

synhro
  • 8,866 posts
  • 1,258 Reputation
  • Omiljeni crtać:Mawaru Penguindrum

Posted 15 October 2012 - 10:53 AM

Čarli Braun neće rimejk

Holivud priprema novu verziju priče o Snupiju i ekipi, ali glumac koji je pozajmljivao glas glavnom liku se ne slaže.

Piter Robins (56) šezdesetih godina je pozajmljivao glas Čarliju Braunu, i zgrožen je najavom nove verzije filma.

"Mislim da je Holivudu ponestalo ideja. Ako je cilj rimejka da se ovi likovi približe novim generacijama, odustanite! Te generacije već znaju za Čarlija i Snupija preko svojih roditelja i starih crtaća. Ako ste tako maštoviti, smislite neke nove likove, a stare ostavite na miru", ogorčen je Robins.

O novoj verziji crtaća "Peanuts" ne zna se još uvek ništa osim podatka da će se pojaviti tek 2015. godine.

Izvor: Mondo
  • 0

#2 Artband

Artband
  • Kakolukia

• 1,666 posts
  • 320 Reputation
  • Omiljeni crtać:Volter Dizni ih je stvorio previše

Posted 15 October 2012 - 04:22 PM

QUOTE (synhro @ Oct 15 2012, 11:53 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Ako ste tako maštoviti, smislite neke nove likove, a stare ostavite na miru", ogorčen je Robins.

Kao da je pročitao moje misli. happy.gif Nasumično odabrane filmove, koji će doživjeti obrade, jer nisu prilagođene modernom vremenu.
Ideje su isparile ili se nešto čudno dešava sa današnjim umovima.

Pravljenje starog recepta sa novim primjesama, jer stara slava donosi zagarantovan uspijeh (u finansijskom smisu, kvalitativno diskutabilno).
  • 0

Imamo svo vrijeme ovoga svijeta, dobri moj Iznogude...

#3 synhro

synhro
  • 8,866 posts
  • 1,258 Reputation
  • Omiljeni crtać:Mawaru Penguindrum

Posted 15 October 2012 - 04:28 PM

Svaka čast na čvrstom i ispravnom stavu..to je i jedini način da se prekine ova kolotečina rimejkova.
  • 0

#4 Joda

Joda
  • The Librarian

• 20,251 posts
  • 1,484 Reputation

Posted 15 October 2012 - 04:36 PM

Izmisliti nove likove nakon toliko vremena a da nisu iz Sulcove glave bi bilo svetogrdje kao i reciklirati ovaj strip/crtani nakon toliko vremena..pogotovo ako ga budu radili CGI..sta znam..jesam protiv ali isto tako sam bio i protiv stumfica (u kojima su ubacili nove likove ali dobro za njih je to lakse jer ih ima ko kusih pasa) ali su ispunili moja ocekivanja..za sad je moj stav protiv a kad izadje videcemo da li ce se promeniti..
  • 0

This song is ending. But the story never ends.

#5 SerbianGod

SerbianGod
  • 6,476 posts
  • 434 Reputation
  • Omiljeni crtać:Legend of the Galactic Heroes

Posted 15 October 2012 - 04:38 PM

QUOTE (synhro @ Oct 15 2012, 11:53 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Ako ste tako maštoviti, smislite neke nove likove, a stare ostavite na miru", ogorčen je Robins.

Nazalost od toga nema nista.

• 0

#6 delboj

delboj
  • 52 posts
  • 0 Reputation
  • Omiljeni crtać:Duško Dugouško

Posted 18 October 2012 - 01:09 PM

Mislim da ni mnogi ljudi nisu prilagođeni novom vremenu. Ja sam uvijek protiv tih modernih verzija crtanih filmova.
  • 0

Similar Topics Collapse

Topic Forum Started By Stats Last Post Info